Nu blir det åka av – Meetup 23 november

Äntligen är det dags för årets upplaga av Geek Girl Meetup i Malmö! 

Under temat Cotton and Code är vi i år hos Foo Café på Media Evolution City. Alltså mjukt och hårt, analogt och digitalt, kommunikation och kod. Tillsammans fyller vi dagen av sessioner, workshops och fartfyllda samtal. Men inte bara det, Meetupen är även till för kontaktknytande, häng och allmänt nörderi.

I år lägger vi fokus på workshops – för att vi mer hands on ska lära av varandras programmeringskills eller digitala kommunikationsknep. DIY eller do it together helt enkelt ; )

Tidigare meetups har handlat om lär dig koda en app – iOS vs. android, bli en WordPress Ninja, arduino workshops, storytelling och hur överlever du en zombieattack – grunderna i grafisk design. Som deltagardriven knytkonferens kommer det helt enkelt handla om det vi delar med oss av. Så sitter du inne med något du vill lära ut eller hjälpa till med, skriv det i anmälan eller maila oss geekgirloresund @ gmail.com.

GeekGirl meetup

Datum: 23 november

Tid: 09.30 – ca 17.30

Pris: 100 kronor

Plats: Media Evolution City, Stora varvsgatan 6a, Västra Hamnen, Malmö.

Anmäl dig idag!

foocafe_logo_smallFoo Café is all about sharing and learning. Born out of the desire to create a year round conference atmosphere, Foo Café is THE place for meetings of all sizes, interests and levels of expertise within the media and technology arena. Planned or spontaneous, it’s up to you. Learn more about the Foo Café initiative. Our history, principles and concept are described here. Of course you want to know.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *