Geek Girl Meetup Öresund presenterar:

We are the Heroes!

 

För 6:e året i rad anordnar Geek Girl Meetup Öresund, en unconference i Malmö där vi tillsammans delar med oss av vår kunskap i workshops och sessions. För alla tjejer, tanter, damer eller kvinnor i alla åldrar som gillar teknik, webb, affärsutveckling och kommunikation. Helt enkelt allt som har med den digitala världen att göra!

Årets tema  – We are the Heroes
Söndagen den 15 november fyller vi lokalerna på MediaEvolution City där vi håller workshops och föredrag kring det vi är eller vill bli superhjältar inom. Men inte bara det, Meetupen är även till för kontaktknytande, häng och allmänt nörderi.

Dela med dig av dina superkrafter
Håll en workshop, diskussion, sätt samman en paneldebatt eller håll ett föredrag – tillsammans skapar vi programmet. Ange i anmälan om vad du vill tala om eller kan hjälpa till med under dagen (fota/filma/moderera/hjälpa våra geekgirl minis)

Har du några funderingar om dina superskills, dela dem med oss: geekgirloresund@gmail.com.

Vi kör mellan kl 10-17, och för 100 kronor får du förutom fika och lunch ett stort nätverk av kvinnliga hjältar.

Anmäl dig nu (imorgon kan det vara försent!)

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *