Om GGM Oslo

Geek Girl Meetup ble grunnlagt i 2008 av Heidi Harman og Andie Nordgren. Vårt mål er å skape nye nettverk og å løfte kvinnelige forbilder innenfor teknologi. Og selvsagt å ha det gøy. Dette gjøres som oftest gjennom en un-conference der nesten alle deltagere er med og forteller om det de er god til. Det synes vi skaper gode forutsetninger for kunnskapsutveksling.

Stort nettverk

Geek Girl består i dag av drøyt 500 jenter som nås gjennom vår site, Facebook, Twitter, Livestream/Bambuser, ulike konferanser og spesialiserte evening sessions. Fra før finnes Geek Girl i Stockholm, Göteborg, Malmö, Öresund, London, København, Mexico, Hong Kong – og nå også Oslo!

Hashtaggen #ggmosl på Twitter

Hvem kan delta?

Det gjør jenter som er interesserte i eller arbeider med web, programmering, sosiale medier og design – og alt annet med kobling til den teknologien som har blitt en så stor del av våre liv.

Det koster ingenting å delta på Geek Girl Meetups og alle jenter som intresserer seg for web, programmering, design eller annat nerderi, er velkommen.

Alle deltagere bidrar – Det kan være  gjennom å styre opp webben, designe materiell, hjelpe till på eventet, ta bilder, films – eller bare gjennom å delta aktivt når eventet skjer.

Geek girl meetup  er også en stor mulighet for å utvide sitt nettverk og for å dele kunnskap og tanker.

Vil du bidra eller har  spørsmål, kontakt oss på tinecharlotteholm@gmail.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *