#GGM12: Beautiful Data

 

Helgen 26-27 maj är det dags för Geek Girl Meetup 2012. Denna gång håller vi till på Tekniska Museet och temat för konferensen är Beautiful data.BEAUTIFUL DATA

För att visualisera den datan som omger os varje dag, behöver du displaya den. Genom åren har vi haft hackathons och mobila tävlingar på GGM, denna gång har vi valt att fokusera och kika närmare pa datan om världen som omger oss. och som utgör våra dagliga val. De flesta av oss sälar all infografik vi snubblar över på nätet. Så som temat föreslår kommer vi undersöka och explorera aventyret kring data, hur den funkar aktivt genom att tolka den genom API:er samt hurdan översätter den till vacker inforgrafik geom CSS.

 

Detta kommer bli största Geek Girl Meetup någonsing. Tack vare storleken på Tekniska Museets lokaler har vi plats för hela 250 deltagare. Som vanligt kommet vi ha tre spår med lite olika inriktningar och det kommer finnas något intressant för alla. Mer detaljerad information om temat för konferensen och spåren kommer snart.

Biljetterna kommer att släppas i tre etapper, varav den första släpptes igår. Du kan boka din plats här.

Share

4 kommentarer på “#GGM12: Beautiful Data

  1. Pingback: Geek Girl Meetup

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *