Moderatorer på Geek Girl Meetup i helgen!

Vi har fem fantastiska moderatorer som kommer att guida oss igenom Geek Girl Meetup i helgen!

Det är:
Karina Töndevold – har tre av världens bästa jobb. Samtidigt. Dels doktorerar hon på Handelshögskolan i Stockholm om co-creation inom konsumentmarknadsföring, dels driver hon en global tävling inom kommersialisering av teknologibaserad universitetsforskning – Idea to Product® Global – på KTH. Sist men inte minst är hon moderator på fantastiska event såsom GGM. Vägen hit gick genom digitala marknadsföringsbyråer i London och Amsterdam, och ett tidigare jobb som marknadschef på SSES.
karina.tondevold@indek.kth.se, @karinat på twitter.

Anna Hass – är intresserad av vad som driver människor, och hur vi kan motivera människor att göra det vi vill att de ska göra. Uppnå textens syfte, nå konvertering, ja, du vet. Anna tycker att spelifiering kan vara ett spännande inslag till exempel i kommunikationen mellan myndigheter och medborgare, eller arbetsgivare och anställda. Anna är  textmänniska och språkvetare, med ett stort mått psykologi och pedagogik inblandat i smeten. Hon driver textbyrån Expressiva, twittrar som @glimra och bloggar på glimrandeglimtar.blogspot.com.

Åse Lundblad – en nyfiken, färgglad, förbättringssökare med fokus på livslångt lärande för alla, alltid, överallt och hur digitala verktyg i samverkan med metodik stödjer och förbättrar lärande.
0708-936 200, @aselundblad, ase.lundblad@gmail.com

Anna Oscarsson – grundare av Kvittar.se och initiativtagare till Geekgirl Öresund. Konsultar som kommunikatör, föreläsare och processledare. Drömmen är att lära sig att programmera och tala franska och persiska.
anna@kaospilot.se, @annaoscarsson, skype: anna.oscarsson, 0709-462439

Terese Raymond – geek girl med fokus på livslångt lärande. Som frilanspedagog driver hon valideringsmetoden ELD, utvecklar utbildningskoncept, faciliterar workshops och seminarier samt inspirationsföreläser om digitala verktyg. Terese älskar WordPress och twittrar som @terejs.

De kommer att moderera följande spår:

Lördag:
Social business: Karina Töndevold
Creative technology: Anna Oscarsson
Just Epic: Åse Lundblad

Söndag:
Social business: Karina Töndevold
Creative technology:  Anna Hass
Just Epic: Terese Raymond

Varje session i spåren är 30 minuter och med en kvart i mellan för att mingla och byta sal. Upplägget för dragningar är 20 minuter för dragning och 10 minuter för diskussion om det inte är en workshop, panel eller samtal.

Programmet för helgen finns här!
Har ni några frågor angående programmet, mejla!

Vi ses imorgon, pepp!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *