Omvandla dina start-up drömmar till verklighet

Att drömma är enkelt, desto svårare är det att omvandla drömmar till verklighet. Hur ofta har man inte startat något som aldrig tagit fart eller som har fastnat och blivit ”stuck in the middle”? Nu finns det en otrolig möjlighet som kan förverkliga dina drömmar och göra ditt start-up företag till ett framgångsrikt bolag.

Genom acceleratorprogrammet S.Growth Accelerator får du hjälp, inte bara med finansiering utan även med coachning och rådgivning från experter inom branschen. Det är en ingång för dig som entreprenör att få hjälp av kunniga och erfarna personer som jobbat med kommersialisering av produkter och tjänster i flera år. Via en enkel ansökning har du chansen att bli finansierad med 100-200 KSEK, få kontorsplats på Impact Hub, genomgå ett 12 veckors program och få möjligheten att kickstarta ditt bolag på riktigt!

Jämfört med andra acceleratorprogram som tar in ett större antal företag begränsar sig S.Growth Acceleratorn till ett fåtal för att kunna fokusera kompetens, tid och energi till 100 procent och verkligen ge den hjälp och coachning som behövs. Passa på, ta chansen att rivstarta ditt bolag eller affärsidé och börja agera istället för att drömma, sök S.Growth Accelerator!

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *