Om eventen

Det kostar inget att delta på Geek Girl Meetup. Alla kvinnor med passion för webb, entreprenörskap, design eller något som i bred mening kan kallas nördigt är välkomna till Geek Girl Meetup. Vi kommer publicera en lista av deltagare, där vi tar med ditt namn och eventuell länk du fyller i nedan. Om du har frågor om anmälan kan du skicka e-post till ingela.hjulfors.berg@adm.umu.se.

Du och 100 av Sveriges andra stolta nörd-tjejer träffas och lyssnar på varandra, snackar framtidsplaner och projekt och utforskar framkanten av varandras nörd-passioner i ett land av teknik, design och business. Med nörd menar vi att du brinner för någon aspekt av hur ny teknik sammanflätad med nya sociala processer förändrar världen. Definitionen är bred, och allt som behövs är att du känner dig träffad, eller irriterad för att du inte känner dig tillräckligt träffad. =)

Alla som deltar bidrar till Geek Girl Meetup på ett eller annat sätt – genom att blogga och ta bilder, genom att prata om sitt favoritämne eller lära ut något. Stor eller liten skala, du bestämmer.

.

Fyra sätt att bidra:

1. Fotografera och rapportera

Ta bilder under Geek Girl Meetup, livesänd, skriv om något du lyssnade på eller gör alltihop. Du kan publicera på din egen blogg eller sajt, eller på GeekGirlmeetup.com

2. Inside information

Prata eller visa i 10 minuter någon detalj, aspekt, lärdom eller oväntad kunskap från ditt fält. Alla bär vi på de där intressanta reflektionerna om detaljer och processer i det vi kan bäst, eller en vilja att förklara för folk hur de kan tänka kring något vi känner till väl.

3. Session

Sessions är praktiska programpunkter som pågår minst en halvtimme, troligare en timme eller två. Lär ut något, och låt de andra deltagarna själva göra och prova. Exempel som redan finns i programutkastet: “Från idé till sajt med WordPress och lite jävlar anamma.” “Från idé till mobil tjänst med hjälp av Mobilstart.”

4. Något annat!

Vad tycker du borde hända när du har Sveriges vassaste teknikintresserade tjejer på samma plats?

.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *