Geek Girl Meetup Copenhagen 2010

GGM_CPH_logo

Hvem deltager? (Og hvad er egentlig en girl geek?)

Kvinder der elsker deres arbejde med web, programmering, social media, design og iværksætteri – alt med en kobling til den teknologi ,der er blevet en del af vores liv i dag. Hvis du tænker, “jeg blogger bare”, så kvalificerer du dig – du anvender teknologi til at formidle dine tanker og meninger til omverdenen.

Deltagerne kommer også for at udvide deres netværk og for at dele deres viden og helt sikkert  også deres tanker under dagens program med snak, diskussioner, læring, undervisning og netværksaktivitet.

GGMCPH_blog_badge

Hvad sker der til en Girl Geek meetup?

Du sker. Idéen bag GGMCPH er “reYOUse, create, and make”. DU skaber, du bruger, du former, du genbruger – ved at dele, udvikle, integrere og samarbejde

Vi har planlagt tre sideløbende spor:
1. Un-Conference
2. Geek Girl akademiet
3. Legerum

Un-conference? Vi leverer “skallen”, du leverer indhold! Vi starter kl 9 og kører til kl 18. Dagen er delt op i 12 segmenter á 25 minutter. Så kan 12 seje talere give deres præsentationer til deltagerne. Er én af dem dig? Og jo, selvfølgelig er der også frokost- og kaffepauser.

Geek Girl Academy. Vi har plads til 5 workshops mellem kl 9 og kl 18. Trænger du til at forbedre dine tekniske evner og din geek faktor? Kom til Geek Girl Academy. Brænder du for at hjælpe andre med lidt undervisning i blogging, kodning, reparationer, fotografering eller andet? Så kan du lede en workshop. (Skynd dig hvis du vil lede en workshop – der er jo kun 5 pladser.)

Legerummet. Nej, det er ikke et rum fyldte med bolde, selvom det kunne være sjovt. Det er et sted hvor sponsorer og andre med spændende projekter eller produkter kan involvere dig med lidt “hands-on”. Det skal være interaktivt og kreativt, med masser af inspiration – og lege – for alle.

Kl 18 er det tid til drinks og middag. Og masser af muligheder for endnu mere snak og netværk.

Når dagen er omme, får du en godtepose med hjem. Det vigtigste ingrediens i godteposen er nye venskaber  og de samtaler du har påbegyndt og skal til at fortsætte…

Følg med

Tæl ned til den 6. november ved at

Følge os på Twitter:

@ggmcph – husk at bruge tagget #ggmcph!
Follow ggmcph on Twitter

Følge os på Facebook:

Følg med på bloggen!

Blogge om ggmcph

Prisen? Gratis!

Du kan skrive dig på venteliste her!

Du kan læse vores pressemeddelse om arrangementet her

Hvem står bag Geek Girl Meetup Copenhagen?

Det gør Henriette Weber, Malin Sjöberg, Karin Høgh, Karen Mardahl og Lisa Risager.

Share

One thought on “Geek Girl Meetup Copenhagen 2010

Comments are closed.