Tack .SE för Internetdagarna och välkomna alla nya medlemmar!

Den 24-25 november arrangerade .SE (Stiftelsen för internetinfrastruktur) konferensen Internetdagarna. På konferensen fanns det totalt 17 spår och till vår stora glädje kunde vi se att i över hälften av spåren har vi kvinnor som är engagerade eller medlemmar i GGM IF som spåransvariga, talare,  moderatorer eller paneldeltagare.

Vilken kraft!

Vi hade också en GGM IF monter som vi fick av .SE, den turades olika geeks om att stå i. Det var fullt ös hela dagarna, intressanta samtal, möten, nya medlemmar och sponsorer kom förbi!  Under andra dagen tog till och med våra “bli medlemslappar” slut. Ett mycket lyckat Internetdagarna.

Stort tack till er alla som tog plats!

<3 <3 <3

//Styrelsen

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *