Anmäl ditt lag till Big Apps

West Coast Big Apps
West Coast Big Apps

West Coast Big Apps

 

Nu är det dags igen!

Med succéer som sjukvårdshacket Vitalis och ett turisthackaton i ryggen drar Big Apps igång ännu ett nytt hack – denna gång för att gynna Västsverige. De kategorier ert lag kan tävla i är inom miljö, lärande, kultur och hälsa.

Kickoffen är den 20 augusti, men redan på tisdagen den 13 augusti erbjuder Big Apps en inspirationskväll. En inspirationskväll som har varit mycket uppskattad tidigare år. Hacket görs sedan på er egen kammare (är alltså ingen 24-timmar hack) och slutfinalen är i november. Under tiden har ni möjlighet att träffa handledare och andra tävlande på nätverksträffar.

Ta och anmäl ditt lag idag och var med om att tävla i Big Apps!

Anmäl ditt lag

Läs mer om Big Apps tävlingkategorier eller kolla in Big Apps hemsida http://bigapps.se/

Stort LYCKA TILL!

 

 

 

 

Share