SAVE THE DATE

Save the date - 26 oktober år 2013
Save the date - 26 oktober år 2013

Save the date – 26 oktober 2013

Lördagen den 26 oktober smäller det !

Boka upp denna dag och kom på Göteborgs första Geek Girl Meetup konferens.

Konferensen är för alla tjejer/kvinnor/damer (studenter, yrkessamma eller pensionär) som diggar kod, business och kommunikation. Skulle Du vilja hålla en session? Nej, tänker du säkert – men tänk om! Vi är helt säkra på att du sitter på helt grymma talanger inom något du är nördigt intresserad av. Sug på karamellen lite och överkom din blygsamma sida.

En riktig Geek Girl Meetup konferens befinner alltid sig i lokaler som möjliggör nätverkande och kunskapsspridande. Dagen börjar tidigt med registrering, mug shots och frukost för att sedan dra igång parallella sessioner. Lunch och fika under dagen och senare på kvällen är det efterfest. På efterfesten är det tradition att bjuda in geek boys och andra icke-geek girls.

Biljettförsäljningen till konferensen kommer att starta inom några dagar. Mer information kommer att komma här på vår hemsida samt på Twitter ( hashtag #ggmgbg ).

Skulle du vilja hjälpa till med att fixa konferensen eller har en sponsor? Maila till oss på geekgirlgbg@gmail.com.

 

Hoppas vi ses!

 

Geek Girl Meetup Göteborg
#ggmgbg

Share

2 kommentarer på “SAVE THE DATE

Kommentarer är avstängda.