Om GGM Göteborg

Geek Girl Meetup – vad handlar det om?

Geek Girl Meetup grundades 2008 av Heidi Harman och Andie Nordgren. Vårt syfte är att skapa nya nätverk och lyfta kvinnliga förebilder i teknikbranschen. Och ha kul så klart. Vi gör det oftast genom en un-conference där nästan alla deltagare är med och berättar om det som de är bra på. Det tycker vi skapar bra förutsättningar för kunskapsutbyte.

 

Stort nätverk

Geek Girl består idag av drygt 500 tjejer som nås genom vår site, Facebook, Twitter, Livestream/Bambuser, olika konferenser och specialiserade evening sessions. Än så länge finns Geek Girl i Göteborg, Malmö, Öresund, London, Köpenhamn och Mexico.

Besök vår Facebooksida: Kolla in vår Facebooksida

Spana efter hashtaggen #ggmgbg på Twitter

 

Vilka deltar?

Det gör tjejer, som är intresserade av eller arbetar med webb, programmering, social media och design – allt med en koppling till den teknologi, som har blivit en del av våra liv i dag.

Det kostar inte något att delta i ett Geek Girl Meetup och alla tjejer som intresserar sig för webb, programmering, design eller annat nörderi, är välkomna.

Alla deltagare bidrar – Det kan vara genom att styra upp webben, designa material, hålla i kontakter, hjälpa till på eventet, fota, filma – eller bara genom att delta aktivt i eventet när det sker.

Geek girl meetup är även en möjlighet att utveckla nätverk och för att dela kunskap och tankar under eventen genom att prata, diskutera, lära sig något, undervisa och andra nätvärksaktiviteter.

”Love & Skill” kan man sammanfatta det som, eller ”No Bullshit, no more”.

Vill du bidra eller har frågor kontakta oss på geekgirlgbg@gmail.com

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *