Missa inte: Internet Discovery Day 22:a oktober

Foto: Tobias Björkgren

Den 22:a oktober är det Internet Discovery Day på Waterfront i Stockholm. Här kan internetentreprenörer hitta resurser och samarbetspartners och investerare hitta nya spännande projekt att investera i. Det utlovas dessutom både efterfest och goodiebags. 🙂

Det är gratis att delta och anmälan gör du här. För att se vilka andra som kommer kan du kika på facebookeventet.

Så kom igen och pitcha den där coola idéen du gått och klurat på! Geek Girl Entrepreneurship FTW!

 

Mer om hur det går till från organisatörerna: ”Alla bolag får presentera sig på ett stycke fönster med fabulös utsikt, strategiskt placerad i Stockholm Waterfronts bar. På fönstret skriver du (och ritar) bolagets namn och en kort sammanfattning vem man är och vad man söker (2mkr från en strategisk investerare, kontakt med en skicklig programmerare, säljresurser, etc.). Sedan är man igång.

Alla närvarande uppmanas aktivt att bidra med sina nätverk och hjälp till de utställande entreprenörerna. Speciellt utnämnda ambassadörer agerar som supernätverkare för att se till att det blir så bra som möjligt.
Parallellt med denna utställning pågår flera aktiviteter såsom crowd-sourcad bedömning av de deltagande bolagen, pitch-tävlingar, eventuellt någon talare, etc.
Dagen avslutas med ett utnämnande av ”best in show”, prisutdelning i tävlingen Webbkomet samt barmingel.

Vad det kostar? – Ingenting, de bästa sakerna i livet är gratis!
Måste jag anmäla mig? – Du har väl lite hyfs i kroppen? (och så får du drinkbiljetter)
Hur gör jag om jag vill ställa ut och få närmast obegränsad tillgång till pengar och nätverk? – Du anmäler dig via vår anmälningslänk. De femtio första får en garanterad plats.
Hangups? – Inga, men den enväldiga kommittén av projektkommissarier förbehåller sig rätten att seeda de 25 bolag som ska få de bästa platserna. Övertyga oss om att du är ett av dessa bolag!
Om jag inte har Facebook? – Droppa oss ett mail så löser vi det.
Vilka som kommer? – Alla som du har drömt om att någon gång få träffa; internetpersonligheter, investerare och potentiella partners.”

Vi ses där!

(Foto: Tobias Björkgren)

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *